En stærk krop

Se udvalget herunder og find dine personlige favoritter.

MomFit
Nyhed! MomFit

MomFit er for dig som ønsker at komme i form igen efter fødslen. Her træner vi hele kroppen med særligt fokus på maven, ryggen og ikke mindst bækkenbunden. Alle kan være med og din baby er også meget velkommen på holdet.

BodyFit
BodyFit

BodyFit er styrketræning, hvor du bliver udfordret og øger din styrke samt får en mere tonet krop. Du træner alle kroppens større muskelgrupper med både vægtstang og løse vægtskiver, hvor du selv vælger den vægt du vil træne med. Der er ingen koreografi på timen. Alle, uanset niveau, kan deltage på timen.

Puls / Styrke
Puls / Styrke

Puls/Styrke er for dig der vil træne kondition og styrke på samme tid. Timen foregår i højt tempo og der arbejdes med en kombination af højintensitets konditionsøvelser og en række effektive styrketræningsøvelser, både med og uden udstyr. Alle kan deltage på timen, uanset niveau.

Funktionel Cross
Funktionel Cross

I Funktionel Cross træner du på kryds af forskellige styrke og udholdenhedsdiscipliner, med funktionelle præstationer i højsædet. Du vil opleve en udfordrende, sjov og varieret træning, som kan udvikle dine atletiske egenskaber og b.la. involverer kettlebells, prowler, challengebags mm. Alle kan deltage på holdet.

Ass/Ab Attack
Ass/Ab Attack

Ass og Ab Attack er til dig, der gerne vil træne fokuseret og tidseffektivt. I 30 minutter vil instruktøren guide dig gennem de bedste øvelser til baller og mave, så du udnytter tiden ned til sidste minut. På holdet kombinerer vi øvelser med vægte, elastikker og kropsvægt for bedst muligt at ramme de muskelgrupper som giver dig en squat butt og arbejdet med kernemuskulaturen. Timen foregår i høj intensitet, med god musik og højt humør så du føler dig motiveret til at yde dit bedste.

Stram op
Stram op

I Stram op er der fokus på muskeludholdenhed og styrketræning af hele kroppen. Timen kan variere i forhold til øvelser og udstyr, eks håndvægte, elastikker, kropsvægt, stepbænk mm. Instruktøren guider og instruerer under hele timen, så alle kan være med. Holdet er for dig der ønsker en tonet og stærk krop.

HOT Tone
HOT Tone

HOT Tone er træning med fokus på de store muskelgrupper. På timen bruger vi både egen kropsvægt og små håndvægte/redskaber. HOT Tone er en enkel, funktionel time, hvor du træner både styrke og fleksibilitet.

HOT Tone udføres i en holdsal, der er opvarmet til 33 grader.

Intensitet: mellem/høj

HOT Fit Yoga
HOT Fit Yoga

HOT Fit Yoga er en fantastisk sammensmeltning af fitness og yoga. Du møder klassiske yoga stillinger kædet sammen i mindre flows. Vi tilføjer små håndvægte i dele af timen og får pulsen op. HOT Fit Yoga handler om at styrke din krop og øge din puls, samtidig med at du bevæger dig gennem timen i et flow.

HOT Fit Yoga udføres i en holdsal, der er opvarmet til 35 grader.

Intensitet: Høj

previous arrow
next arrow