Krop og sind

Træning for krop og sind

Se udvalget herunder og find dine personlige favoritter.

Hatha Flow
Hatha Flow

Hatha Flow er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne kædes sammen i et flow, der har til formål at styrke muskulaturen, øge udholdenheden og forbedre kredsløbet.

Yin Yoga
Yin Yoga

Yin yogaen er en meditativ yogaform, hvor du ligger i stillingerne i 3 - 5 minutter med fokus på bindevæv og meridianer. Yin yoga hjælper med at frigøre spændinger både fysisk og psykisk og øger din smidighed. Du arbejder på både det fysiske, mentale og spirituelle område. Yin yoga handler om at spænde af, give efter og strække bindevævet for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Hatha Yoga
Hatha Yoga

Hatha bliver ofte brugt til at beskrive en relativ enkel yogapraksis, der indeholder klassiske yogastillinger, meditation og åndedrætsøvelser - oftest udført i et roligt tempo med pauser mellem stillingerne. Efterhånden som du bliver mere øvet kan du udføre træningen med mere ”flow”, hvilket vil sige færre pauser og dermed en mere intensiv praksis. Vi anbefaler, at du medbringer en langærmet træningstrøje.

Yoga & Meditation
Yoga & Meditation

Yoga & Meditation er en blid form for Hatha yoga. Vi bevæger os i stille flow ind i dybe stræk, og trækker vejret ned i maven. Arbejder med kroppen gennem åndedrættet. Meditation som en naturlig forlængelse efter den fysiske praksis.

HOT Hatha Flow
HOT Hatha Flow

HOT Hatha Flow er for dig, der elsker den traditionelle yoga form, og gerne vil have fordelene ved at dyrke dynamisk yoga i en varm sal. HOT Hatha Flow er udviklet med stillinger fra den traditionelle Hatha Yoga med henblik på at give dig øget bevægelighed, styrke og smidighed.

HOT Hatha Flow foregår i en holdsal, der er opvarmet til 37 grader.

Intensitet: høj

HOT Fit Yoga
HOT Fit Yoga

HOT Fit Yoga er en fantastisk sammensmeltning af fitness og yoga. Du møder klassiske yoga stillinger kædet sammen i mindre flows. Vi tilføjer små håndvægte i dele af timen og får pulsen op. HOT Fit Yoga handler om at styrke din krop og øge din puls, samtidig med at du bevæger dig gennem timen i et flow.

HOT Fit Yoga udføres i en holdsal, der er opvarmet til 35 grader.

Intensitet: Høj

HOT Yin Yoga
HOT Yin Yoga

HOT Yin Yoga er en stille og statisk yogaform, hvor vi arbejder med at afspænde og strække kroppens bindevæv med henblik på at opnå en mere smidig og fleksibel krop. Det er en time, hvor vi arbejder med mental ro, nærvær og tid til at lande dejligt i kroppen for en stund. Stillingerne er primært liggende og siddende.

Ved hjælp af langsomme bevægelser og åndedrætsteknikker i varme omgivelser falder nervesystemet til ro, og du kan komme dybere i strækkene. Du vil forlade timen med en mere afspændt og rolig krop og sind.

HOT Yin Yoga udføres i en holdsal, der er opvarmet til 33 grader.

Intensitet: lav

HOT Tone
HOT Tone

HOT Tone er træning med fokus på de store muskelgrupper. På timen bruger vi både egen kropsvægt og små håndvægte/redskaber. HOT Tone er en enkel, funktionel time, hvor du træner både styrke og fleksibilitet.

HOT Tone udføres i en holdsal, der er opvarmet til 33 grader.

Intensitet: mellem/høj

previous arrow
next arrow