facebook-domain-verification=tvadxg0tq9jbn8odzrvvkbftot4sc1

Krop og sind

Hatha Flow
Hatha Flow

Hatha Flow er en dynamisk yogaform, hvor yogastillingerne kædes sammen i et flow, der har til formål at styrke muskulaturen, øge udholdenheden og forbedre kredsløbet.

HOT Fit Yoga
HOT Fit Yoga

HOT Fit Yoga er en fantastisk sammensmeltning af fitness og yoga. Du møder klassiske yoga stillinger kædet sammen i mindre flows. Vi tilføjer små håndvægte i dele af timen og får pulsen op. HOT Fit Yoga handler om at styrke din krop og øge din puls, samtidig med at du bevæger dig gennem timen i et flow.

HOT Fit Yoga udføres i en holdsal, der er opvarmet til 35 grader.

Intensitet: Høj

Morning Mobility
Morning Mobility

Morning Mobility er en time for dig, som gerne vil frigive kroppen for spændinger og som ønsker at give sindet en lille pause.
Denne time er sammensat udfra blid og restorativ yoga, hvor der er fokus på stræk af kroppen og kroppens mobilitet.
Du vil gå fra timen med mere ro og klarhed til at imødekomme dagen.

Yin Yoga
Yin Yoga

Yin yogaen er en meditativ yogaform, hvor du ligger i stillingerne i 3 - 5 minutter med fokus på bindevæv og meridianer. Yin yoga hjælper med at frigøre spændinger både fysisk og psykisk og øger din smidighed. Du arbejder på både det fysiske, mentale og spirituelle område. Yin yoga handler om at spænde af, give efter og strække bindevævet for derved at oparbejde en mere fleksibel krop med mere plads.

Pilates
Pilates

Pilates er for dig, som ønsker at få trænet hele kroppen igennem, og komme hele vejen rundt om både de store samt små muskelgrupper. Hele kroppen bliver trænet igennem, med fokus på kroppens kerne, som er de dybe ryg- og mavemuskler - med det mål at skabe forøget styrke, bevægelighed samt mobilitet. Pilates er for dig som ønsker en flot positur, øget kropsbevidsthed samt en stærk, velfungerende og smidig krop.

Yoga & Meditation
Yoga & Meditation

Yoga & Meditation er en blid form for Hatha yoga. Vi bevæger os i stille flow ind i dybe stræk, og trækker vejret ned i maven. Arbejder med kroppen gennem åndedrættet. Meditation som en naturlig forlængelse efter den fysiske praksis.

HOT Yin Yoga
HOT Yin Yoga

HOT Yin Yoga er en stille og statisk yogaform, hvor vi arbejder med at afspænde og strække kroppens bindevæv med henblik på at opnå en mere smidig og fleksibel krop. Det er en time, hvor vi arbejder med mental ro, nærvær og tid til at lande dejligt i kroppen for en stund. Stillingerne er primært liggende og siddende.

Ved hjælp af langsomme bevægelser og åndedrætsteknikker i varme omgivelser falder nervesystemet til ro, og du kan komme dybere i strækkene. Du vil forlade timen med en mere afspændt og rolig krop og sind.

HOT Yin Yoga udføres i en holdsal, der er opvarmet til 33 grader.

Intensitet: lav

HOT Vinyasa Yoga
HOT Vinyasa Yoga

HOT Vinyasa Yoga er en dynamisk yogaform, som består af styrkende sekvenser. Fokusset er at skabe et dynamisk flow mellem stillingerne i takt med åndedrættet. Gennem Vinyasa Yoga styrker du musklerne, balancen og din koncentrationsevne.
Den infrarøde varme vil medvirke til øget smidighed og din naturlige udrensningsmekanisme.

HOT Vinyasa Yoga udføres i en holdsal, der er opvarmet til 37 grader.

Intensitet: mellem/høj

HOT Hatha Flow
HOT Hatha Flow

HOT Hatha Flow er for dig, der elsker den traditionelle yoga form, og gerne vil have fordelene ved at dyrke dynamisk yoga i en varm sal. HOT Hatha Flow er udviklet med stillinger fra den traditionelle Hatha Yoga med henblik på at give dig øget bevægelighed, styrke og smidighed.

HOT Hatha Flow foregår i en holdsal, der er opvarmet til 37 grader.

Intensitet: høj

previous arrow
next arrow