Ofte stillede spørgsmål

Ind- og udmeldelse

Du kan melde dig ind her Køb af Medlemskab

Du er også velkommen forbi centeret i vores bemandede tider. 

Du får udleveret dit medlemskort første gang, du er nede i centeret. 

 

Opsigelse kan ske online på din personlige profil eller via e-mail på kontakt@fitnessvalbylanggade.dk. Din opsigelse er gældende fra den dag, Fitness Valby Langgade modtager den, og du har modtaget en kvittering på din opsigelse fra os.

Medlemskab og betaling

Hvis du mister dit medlemskort, skal du henvende dig nede i centeret i den bemandede åbningstid. Her vil vores personale kunne spærre dit gamle kort og lave dig et nyt. Det koster 50 kr. at få et nyt kort.

 

Din regning kan f.eks. være højere fordi du har købt produkter i vores automater, eller fordi du har fået en bøde for ikke at være fremmødt til et hold. Hvis du gerne vil have hjælp til at forstå din regning, kan du henvende dig til personalet i centerets bemandede åbningstid.

 

Holdtræning

Du kan til- og afmelde dig hold her eller i Fitness Valby appen.

Hvis der ikke er ledig plads på et hold, kan du tilmelde dig venteliste. Er du forhindret i at komme til din holdreservation, skal du melde afbud senest 2 timer før holdstart, selvom du er på venteliste. 

Du fremmøder automatisk til dit hold, når du checker dig ind med dit medlemskort via vores gates. Er du i tvivl om hvordan, kan du spørge personalet.

Du skal være fremmødt senest 10 minutter inden holdstart.

Hvis du ikke afmelder eller fremmøder, bliver du opkrævet et gebyr på 50 kr. Det gælder også, hvis du står på venteliste, men udebliver fra et hold. 

Træningsven

Hvis du har vores Træningsven medlemskab til 350 kr./md., kan du dele dit medlemskab med én anden person.

Ja, det kan han/hun godt. Alle køb kommer på din opkrævning.

Ja, det kan du. Du skal blot sende en mail til dit center.

Et medlemskab med Træningsven koster 350 kr./md. Ønsker du at ændre din Træningsven, koster det et engangsbeløb på 50 kr. 

Hvis du stopper dit medlemskab, vil din Træningsvens kort automatisk stoppe, når dit medlemskab udløber.

Ja. Din Træningsven kan træne fitness og hold, og kan træne i hele centerets åbningstid. Du og din Træningsven behøver i øvrigt ikke at træne på samme tidspunkt: I kan træne sammen eller hver for sig. Det bestemmer I selv

Lige så snart du har oprettet din Træningsven, og din Træningsven har modtaget sin velkomstmail, kan din Træningsven besøge centeret og få udleveret kort mv.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Skriv til os på nedenstående mail, og vi svarer dig hurtigst muligt.

Bemærk venligst, at der kan være op til 2-3 dages svartid.

Kontakt os på kontakt@fitnessvalby.dk