facebook-domain-verification=tvadxg0tq9jbn8odzrvvkbftot4sc1

1.
Børn, unge under 15 år og ikke-medlemmer må ikke opholde sig på træningsarealer samt omklædningsrum. I bemandingstiden må børn og unge opholde sig i caféområdet. 

Babyer kan medbringes i lift. Barnevogne skal stilles udenfor.  

2.
Personlig træning må udelukkende udøves af personlige trænere, som har indgået skriftlig samarbejdsaftale med centeret. 

3.
Udstyret må kun benyttes til de øvelser, de er beregnet til. Håndvægte og vægtstænger skal have gulvkontakt, før de slippes. Udstyr rengøres og lægges på plads umiddelbart efter brug. 

4.
Det er ikke tilladt at bruge kalk, talkum o.lign. i centeret. 

5.
Der må ikke tages billeder eller film af andre medlemmer i centeret uden deres forudgående samtykke. Det er ikke tilladt at tage billeder eller optage video i vores omklædningsrum. 

6.
Der skal anvendes træningstøj og indendørssko til træning. Bare tæer, jeans, arbejdstøj mv. er ikke tilladt. Det er ikke tilladt at bære tøj med banderelaterede budskaber.

7.
Skabene er ikke personlige og skal tømmes efter brug. Hængelåse, der ikke er fjernet ved lukketid, vil blive klippet op og erstattes ikke. Vi er ikke ansvarlig for de ting, der opbevares i skabene. Det er ikke tilladt at tage sin taske eller jakke med rundt i centeret. 

8.
Rygning og indtagelse af forbudte stoffer er ikke tilladt i vores center. Doping accepteres ikke og brug heraf vil medføre omgående bortvisning. Salg af doping i centret medfører politianmeldelse. 

9.
Åbningstiderne skal overholdes, og centeret skal være forladt ved lukketid. Seneste adgang til centeret er en halv time inden lukketid. 

10.
Personalets anvisninger skal altid følges.