Klar til at få pulsen op?

Se udvalget herunder og find dine personlige favoritter.

Puls / Styrke
Puls / Styrke

Puls/Styrke er for dig der vil træne kondition og styrke på samme tid. Timen foregår i højt tempo og der arbejdes med en kombination af højintensitets konditionsøvelser og en række effektive styrketræningsøvelser, både med og uden udstyr. Alle kan deltage på timen, uanset niveau.

Funktionel Cross
Funktionel Cross

I Funktionel Cross træner du på kryds af forskellige styrke og udholdenhedsdiscipliner, med funktionelle præstationer i højsædet. Du vil opleve en udfordrende, sjov og varieret træning, som kan udvikle dine atletiske egenskaber og b.la. involverer kettlebells, prowler, challengebags mm. Alle kan deltage på holdet.

Thai Bo
Thai Bo

Thai-Bo er til dig, som gerne vil forbedre din kondition og få fornyet energi. Timen opbygges i mindre blokke af slag og spark, som til sidste sættes sammen til et brag af en finale, hvor du har mulighed for at give den hele armen!

Dance
Dance

Her er der et dansehold med rytmer fra hele verden! Dance er sammensat i programmer med fokus på høj kalorieforbrænding i varierende tempo. Alle kan være med uanset erfaring, og vi garanterer inspirerende og glad træning til dig.

Boxing
Boxing

Boxing er for dig, der gerne vil træne din kondition og styrke. Boxing bygger på øvelserne fra rigtig boksning og involverer både boksehandsker og slag. Vi bruger sandsække og pletpuder og får en både sjov og effektiv træning. Ud over selve boksetræningen består timen af styrke og konditionstræning som fx løb, sjipning, hop. mv.

HOT Tone
HOT Tone

HOT Tone er træning med fokus på de store muskelgrupper. På timen bruger vi både egen kropsvægt og små håndvægte/redskaber. HOT Tone er en enkel, funktionel time, hvor du træner både styrke og fleksibilitet.

HOT Tone udføres i en holdsal, der er opvarmet til 33 grader.

Intensitet: mellem/høj

previous arrow
next arrow