facebook-domain-verification=tvadxg0tq9jbn8odzrvvkbftot4sc1

Klar til at få pulsen op?

Se udvalget herunder og find dine personlige favoritter.

Boxing
Boxing

Boxing er for dig, der gerne vil træne din kondition og styrke. Boxing bygger på øvelserne fra rigtig boksning og involverer både boksehandsker og slag. Vi bruger sandsække og pletpuder og får en både sjov og effektiv træning. Ud over selve boksetræningen består timen af styrke og konditionstræning som fx løb, sjipning, hop. mv.

Funktionel Cross
Funktionel Cross

I Funktionel Cross træner du på kryds af forskellige styrke og udholdenhedsdiscipliner, med funktionelle præstationer i højsædet. Du vil opleve en udfordrende, sjov og varieret træning, som kan udvikle dine atletiske egenskaber og b.la. involverer kettlebells, prowler, challengebags mm. Alle kan deltage på holdet.

Power Burn
Power Burn

Power Burn er effektiv og udfordrende styrke og konditionstræning, udført i et tempo hvor alle kan være med. Timen er bygget op omkring simpel cirkeltræning, hvor du kommer igennem tre blokke med fire varierende øvelser i hver blok. Vi træner både med egen kropsvægt samt benytter forskellige redskaber, såsom håndvægte kettlebells og TRX.

Puls / Styrke
Puls / Styrke

Puls/Styrke er for dig der vil træne kondition og styrke på samme tid. Timen foregår i højt tempo og der arbejdes med en kombination af højintensitets konditionsøvelser og en række effektive styrketræningsøvelser, både med og uden udstyr. Alle kan deltage på timen, uanset niveau.

Zumba
Zumba

Her er der et dansehold med inspirerende dansetrin og rytmer som udspringer fra Latinamerikas danseglade folkefærd. Med rytmer fra hele verden, er ZUMBA® sammensat i programmer med fokus på høj kalorieforbrænding i varierende tempo. Alle kan være med uanset erfaring, og vi garanterer inspirerende og glad træning til dig.

previous arrow
next arrow